Gooood Jul <3

e de sant att de e den 24 december idag ? jag kan inte tro att de e det :) men nu ska jag och syra och min bror åka till min farmor och fyra julen där som vanlig. jag hoppas att de kommer att bli ett fint jul i år <3

//kramar tuuum<3


Bara tre dagar kvar

om tre dagar så byter jag skola atomatisk. för några timmar sen sa jag att jag inte ville byta men nu så , vill jag göra det. allt skulle vara bättre om jag byter skola. jag får närmre till skolan. jag hopps på att mina kompisar inte blir besvikna på min spec fatuma gullungen . men jag ska lägga mig nu efter att jag har mått så dåligt idag , p.g.a en kompis :)
en bild som jag tog när vi bärde upp saker i trappen,så var jag sugen på att ta kort på mig sj:

skriver mer imorogn efter jag har hunnit paka upp allt:)
sov goooott<3


godnatt <3

just nu har jag slutat paka mina kläder och små grejer. men allt e nte klart än sa forsätta imorgon kväll, för annar så kommer jag att nte få me mig allt jag vill. de ända jag vill ha med mig e min iphone 4 och laptopen . inget mer . läder kan ju man köpa nya . emn iphone och laptopen e skit viktig för mig just nu :)

bilder på rummet just nu:måste sova så hära dom närmaset dagarna . men de e helt oke för mig:) men ska sova nu så godnatt<3
//tum<3


Sorry<3

dom hära dagarna har jag varit upptagen med skolan och pakningen. det är ju bara 3dagar kvar tills jag flyttar och att det är sista dagen för mig i skolan oxå. de e jätte tråkigt att lämna skolan mitt på terminen . men de ska vara skönt att bo nära skolan:)
en bild från min :

en fråga från mig . om jag gillar en kille i skolan och det är bara några dagar kvar i skolan och jag vet nte hur jag ska säga till han att jag gillar han för att jag vågar nte göra det. hur ska jag göra ?
men godnatt på er <3 <3 <3
tum<3


Har ni sett ?

Har ni sett mitt bloggdesign av http://krangligochkonstig.blogg.se ? den blev finnare än va jag hade tänkt mig :) men här kommer min bloggdesign :va tycker ni om den ?

//tum <3


Designen är klart

jag fick nyss ett mail där de stog att bloggdesignen är klart och att jag fick se på den . jag tyckte at hon gjorde ett väldigt bra jobb. och de har hon alltid gjort . om ni vill a ett bloggdesign av henne oxå så kan ni besöka hennes blogg på http://krangligochkonstig.blogg.se/2010/december/vill-du-bestalla-en-design-av-mig-las.html
så kan ni få ett gratis bloggdesign :)
däremot så ska jag och familjen gå och titta på bio idag så att jag kommer nte att ha tid att blogga idag så mycket.

//tuum<3


Fredag den 10december 2010<3

De är nu bara 7 dagar kvar tills jag flyttar från Högdalen till Tallkrogen. Så kul de kommer att bli ! Däremot så vet jag nte än när min bloggdesign är klar . Men vi får hoppas på att den blir klar under helgen .  Den hära veckan har varit den bästa veckan under hela HT . Nu kännst de som om att jag nte vill byta skola och flytta ifrån den hära område :)

här kommer ett klassfoto på min klass som jag går i nu:  
// tuuum<3


pappa är nte hemma:(
 pappa har fotfarande nte kommit hem, från julbordet med firman. men de är så tråkigt för att de e så att han behöver fylla i lappar åt mig som jag måste ta med mig i morgon till skolan. jag har varit och shoppat idag men fick nte så mycket hem men tog med mig mycket pengar och kom hem med lite pengar :( så tråkigt ! men nu tror jag att jag ska lägga mig för att jag orkar nte vänta på att pappa ska komma hem. Godnatt alla söta<3


Morgon

heej alla ! nu tror jag att jag ska chilla iväg för annars kommer jag att komma försent till mattelektionen . däremot så är det så kallt ute så jag vill bara vara hemma och ligga under täken. lr va tycker ni om dagens väder ? den är väldigt hemska va ?


en bild på lilla mig:


ses senare efter skolan !
//onleytum.blogg.se lr tum<3


Förra årets kollo dikt<3tjej på tvåan som alltid tycks skratta.  det tog inte lång tid för segla fatta. ville åka hem och ringde sin pappa. när perioden är slut får du inte missuppfattas. kanske får du nummret till görsta.

de var allt:)

 

//onleytum.blogg.se lr tum<3


Design på gång
nys så mailade jag/bloggens mina infomationer till en tjej som ska göra ett nytt bloggdesign åt mig :) hon är ett snäll person som gör gratis bloggdesign. men som sakt jag råkade ju ta bort den gamla som hon gjorde . och den var väldigt snygg ! jag hoppas på att den blir klar redan under veckan :D men man ve ju aldrig för den akn bli klar nästa lr näst nästa vecka . 


 

// onleytum.blogg.se lr som sakt tum<3


kommentera <3


 
Om du älskar din mamma skicka detta till tjugo personer . En flicka skickade nte och hennes mamma dog 365 dagar senare . Jag älskar min mamma så då sätter jag upp den på bloggen och ajg hoppas att ni alla kommenterar minst tjugo personer så att jag vet att mamma nte dör om 365 dagar:)

Så vad väntar du på kommenterar så nte min mamma dör. jag älskar henne <3

// tum :)

Veckans/dagenslåthär bjuder jag på ett låt som jag lyssnade på under helgen. de är en jätte bra låt måste jag få säga. hoppas att ni gillar den som jag gör. för att den är världens bästa !

                                         Follow U Follow Me : Rookie BB

// tum:)


va önskaru dig ?kom på att min faster messade för några dagar sen och frågade mig vad jag önskade mig. och jag venne va jag önskar mig än.:S jag har fått allt som jag vill ha nu och det räcker för i år. men kanske presentkort lr något liknade tills mellandags rean som min kompis och jag ska på. det kommer att bli kul.   va önskar du dig ?

                      här kommer ett bild som jag tog i typ förra veckan men hittade nte den

                             

ni kanske nte ser va det står, nej såklart ni nte gör. det står va jag ska göra på so lektionen på torsdag. men jag tror att jag ska göra orning mig nu och gå hem till pappa för att pappa måste tvätta så att jag har kläder tills imorogn:) ses senare <3


13dagar kvardet är bara 13dagar kvar till jag flyttar ifrån högdalen till tallkrogen. det är så spänande att vi ska flytta till ett helt anolunda område. lr nej det är det nte för att jag har ju varit där förrut för att hela släkten bor typ där. oke förutom farmor och farfar d. jag kom på att min farfar fyller år imorgon och farmor sa att vi skulle komma men jag kommer nte att gå dit för att jag ska träffa Eva. sorry! däremot så vill jag nte gå dit heller men ni får nte säga det för att det är hemligt:)

                                                   titta va jag hittade på facebook:
                           

                       ser ni mig ? :P


4/12-2010det finns ju nte så mycket att göra här hemma just nu. då passade jag på att titta efter gulliga saker på nätet. och jag hittade massor av gulliga saker som jag vill dela me mig till er:)

                                     här kommer några av dom, lägger upp flera senare:

                                               
                               
                                                
                              


visst va dom gulligt gjort ?:P

fredag 3 december 2010 :)terminen har gått så fort och snart ska jag flytta och samtidigt byta skolan. däremot så är det fredag idag och jag ska hem till mamma och städa mitt rum. jag väntar just nu bara på pappa så att han kan gå ut och köpa mat, men sen ska jag flyga hem till mamma:) hehe <3

Dags att hoppa in i duchen:)
jag tror att jag ska ducha nu för att om jag inte gör det nu så kommer jag att nte palla göra det senare. dom andra i familjen sitter i stora rummet och mysar men jag vill nte vara med och mysa med (töntarna). :) men jag tror att jag kommer att hinna skrivalite mer innan jag lägger mig för att jag måste göra matte läxan oxå för att jag sa till skolan imorgon:) för att jag har ju varit sjuk dom hära två tre dagarna.

Bilder från iphoneen:)


här kommer några bilder som jag tog för ett par dagarsen med min mobil. jag vet nte om de blev bra lr nte.  men va tycker ni ? jag tänkte börja ta smått och gott me min mobil och kamera sen om det börjar att bli roligt och att bilderna blev fina så ska pappa köpa ett systemkamra till mig:)

den stora bilden är från förra året, emn de andra är från den nya skolan och att den är åretsskolfoto:

                                

Bild på mig efter jag hade varit och åkt skridskor me min kompis Asela. det var så kallt ute+mörk så så stängde jag in mig i rummet. för där e det varmt o skönt:)

                                 


den hära bilden tog jag för några minuter sedan, för att jag provade kläderna som jag ska ha på jumpan:)
 

                                 

 sista bilden så zomade jag in väldigt mycket så det blev nte så bra:)


DagensLåt<3här bjuder jag på dagenslåt:)  hoppas att ni gillar den:P


                                                      will.i.am, Nicki Minaj - Check It Out

Vilken väljerru ?här kommer några av dom naglarna som jag skulle vilja ha. emn om du fick välja en av dom vilken väljerru då?

          

           

Om jag fick välja en så skulle jag välja den första för den var jätte gulligt:)


Vill du ha ?                       

vill du drika ett pandacaffe samtidigt som du fikar med mig? viss är den gulligt gjort?<3

Sjukheej alla idag är båda jag och min syra sjuka, och är hemma. hon har vinterkräksjukan men jag har vanligt ont i magen för att jag har haft det ett bra tag nu så det är ingenting farligt för mig iaf:) kommer kanske nte junna blogga så bra dom hära närmaset veckorna och dagar för att jag har mycket att göra. både flytten och skolan:P