Killarna kör undervattensrugby <3


Skolan är inget för mig

Hej sitter i koridoren och väntar på att lektionen ska börja .. Tråkigt . Snart har vi svenskalektion fast vi ska jobba med so:n eftersom att vi inte hann klar med de vi jobbade med igår :| vi hade gymnastik nyss och vi var tvungna att spring slingan , det är hur jobbigt dom helst fast ändå kul såklart . Jag sprang med två andra tjejer till som går i samma klass som mig alltså i C - klassen :) men jag tror att jag ska gå till mina kompisar nu så ses sen ... Bild brist de senaste dagen eftersom jag har lite problem med mobil :'(

go´morgon

hejhej alla .. tidigt på morgonen är det :) jag har sovit gott har ni gjort de ? jag ska snart dra till skolan kvart över går tåget , så jag hinner direkt inte skriva eftersom jag måste packa gymnastik väskan och clubbväskan till ikväll .
                                 

ska lägga mig

ååh så himla trött man blir av allt pratande i tel med sin kompis. pratade med henne sen halv 7 tills nu , men nu hade jag tänkt att jag ska bara fixa mig själv innan man lägger sig . ett varmt glas mjölk och sätta på mig pijamas :) jag vet kanske verklar lite barnslig men så här gör jag innan jag lägger mig ... man får ju inte glömma bort att borsta tänderna också . imorgon kanske det inte blir något bloggande vet inte riktig men jag har dykning och så ska jag träffa min barndomsvän direkt efter skolan :D supper taggat till morgon dagen .... <3

                                 
                                 

maybe it´s you

kom hem kanske för en timme sen eller något , jag har haft lite saker att
göra måste göra matte läxan . just nu sitter jag i sängen och klappar katten . själv är jag super hungri fast ingen är hemma så jag tror att jag ska vänta tills pappa kommer eller så fixar jag något snabbmat att äta sålänge . jag har inte så mycket att säga . jag har haft det rätt så bra i skolan idag , det har varit lungt med konpisar och skolarbete . juste jag fick ta hem mitt slöjdarbete idag också , fast den är till pappa eftersom de var farsdag förra veckan . så det blev ett sent farsdag present . tar kort på den sen och lägger upp de sen för jag tror att jag ska fixa något att äta nu .


hejhej

hejhej jag har lite problem just nu , mina skolarbete tar upp allt tid från mig och bloggande just nu . men jag ska försöka blogga så gott jag kan :) hoppas att ni fattar , ni kanske tycker att jag lovar för mycket och sen inte kan hålla de . jo jag kan egentligen hålla dem men de blir lite svår att hålla dem när man måste hålla många andra saker till ... jamen jag ska hålla de jag säger från och med nu , jag ska försöka att hålla de jag kommer att lova nu : jag lovar att jag kommer att blogga minst 2-3 blogg inlägg per dag från och med nu .

jag vill bara bjuda bilder som jag tog igår :


jag kommer kanske inte kunna göra några mera blogg inlägg idag för jag måste plugga till läxförhöret imorgon .

kommer blogga mer nu :D

snart komer jag att börja blogg som vanlig ingen eftersom jag har fått tillbaka min laptop igen :D så då kommer jag att vara mer aktivare än vad jag någonsin har varit förut under ett års tid . just nu så är jag hemma hos mamma så jag har inga bilder att lägga upp eftersom har inte min systemkamera här hos henne så jag lägger upp bilderna senare när jag kommer till pappa :)

bilder från förr i tiden ... så så söta
happy girl <3

idag så ska jag få tillbaka min laptop som åkte in på lagningen för två veckor sedan :D men här kommer några bilder som jag och min bästis tog igår kväll när vi var ute i t-centralen sen promenerade vi till gamla stan .. men här kommer iallafall nga få bilder från gårdagens kväll .


nga bilder fr helgen <3

hej alla. just nu har jag skit  problem eftersom min blogg-app inte fungerar . om ngn av er vet hur den fungerrar o hur man ska göra kan ni kanske hjälpa mig att få den att fungera :) haha , men nu kmr det nga bilder fr helgen osv .... :Pjag kmr inte kunna blogga på länge för att jag har lämnat in min laptop på lagning igen :D