favorit glasögon
informationer: LE SPECS ALPINE - LSFastFamous Melon 499:-

Fräck rosa/röd plastbåge med räfflade skalmar och mörka spegelglas som ger 100% UV-skydd. Underbar retrobåge för dig som vill synas. Le Specs alpina kollektion är en serie coola unisex-bågar med speglade linser som ökar färgkontrast och eliminerar bländning.
 
vad tcker ni om dom ?
dom är ju super snygga, skulle sitta perfekt som en födelsedagspresent. ni kan se flera bilder genom att klicka här ! det finns jätte många snygga glasögon från vårens nya kollektion gär kommer en länk till vårens kollektion ens glasögon. hoppas verkligen att jag vinner som eftersom att jag fyller år snart och om jag vinner som nu så får jag ha en tävling på min blogg som är värt 20000kr med Lensway, jag skulle göra vad som helst för att få de. hoppas att jag vinner detta man får reda på vem som vinner den 31april. jag som aldrig har vunni några tävlingar förut för man hålla tummarna om att jag vinner, för det skulle vara en perfekt fördelsedags present. jag kommer att blogga mer om tävlingen sen och berättar vilka det är som har vunnit och var kreativaste med sin motervering. det kommer att vara 5 st som vinner hela tävlingen.


Postat av: louise

Sv: Japp! Köpte en till idag.. Först en bägare med den och sen ett paket med den ;)

Datum; 2012-04-21 Tid: 20:59:41 Blogg: http://tingelinge.blogg.se/

Postat av: Daniella ♥

Har du haft en bra dag? :)

Datum; 2012-04-21 Tid: 22:32:31 Blogg: http://daniellaevelina.blogg.se/

Postat av: Linda

Fansidor har mer "speciella" inlägg och menyn. Vanliga designer ser mer stilrena ut. Men om du vill kan jag göra inlägg med rundade kanter som du har nu fast det ändå inte blir för mycket. http://dancingallday.blogg.se/category/bestallningar.html

En design kostar 100kr.

Datum; 2012-04-22 Tid: 14:04:09 Blogg: http://dancingallday.blogg.se/

Postat av: Emma

sv: jag gymmar på sats! Asså jag skapade medlemskapet/kortet med min mamma och sen så bryr dom sig inte riktigt men är ju 15 så nästan 16 haha! :D men kolla din mejl har svarat angående header! :)

Datum; 2012-04-22 Tid: 15:50:50 Blogg: http://byemster.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0