Grattis syrran på 18års dagen <3

Grattis Rungnapha ( Tan ) på din 18års dagen som du har längtat efter i flera år .. Hoppas på det XD jag vill bara säga att jag älskar dej och att jag hoppas på att du får ett fint fördelardag . Jag älskar dej men vågar tyvärr bara inte säga det till dej face mot face vet du :-) I love u very much my sweetheart <3

grönan sög

Omg. grönan sög som fan ! alla tjejer bara lämnade mig på grönan helt ensamt så att jag fick promenera hem allderes själv vi halv nio från djugården ända till t-centralen + att man ser sin kille hålla hand i hand med en annan tjej där ..... arrrrrrrrrrrrrrrrrg som faaaaan ! jag kommer att minnans detta dagen för evigt . hatar alla som var där idag förutom dom som inte hade gjort mig ledsen fast dom som fick mig att gråta .. I hate it so much , + I will remember what you did to me today for the ages ..... !

men här kmr iallafall två bilder som jag lyckas ta under dagen från den hemska dagen på grönan :
                         jag o linnea på bergerdalbannan


jag o hedda på insen.... oooh jag dog nästan av den ;-)

godnatt sov sött alla

hemma :D

jag hann inte skriva igår pga att jag lockade håret ... eller man kan säga att jag slarv lockade det för att det är meningen :) men jag ska in på ett program och sen göra min sommar planering som sen kommer att komma upp här på boggen ... jag har slutat för dagen egentligen så slutar jag inte först klockan ett men fick sluta tidigare för att b-språks läraren inte var där ,piiiiiip <3 tyvärr så kan jag inte ladda upp något bild på papppas data mer så att jag inte vet hur man gör efter som att det är imac som han har .... :/

i ett förhållande <3 <3

heejsan ! just nu sitter jag inne i rummet och är överlyckligt . jag är just nu i ett förhållande med min kompis kompis bror , ni kanske undrar om jag känner han eller inte .. jo det gör jag väldigt väl också :) men nu kan jag inte säga något mer för att jag tänkte hoppa in i duschen .

här kommer några bilder på mig och min allra bästa barndoms kompis <3
dessa bilder är på mig och benji när hon bodde hos mig .... menmen jag ska nu hoppa in iduschen så jag skriver mer lite senare + att jag berättar om förhållande lite mer med detaljer och sommarlovs planeringarna <3 ses !

16 skoldagar kvar bara

Omg ! det är nu bara 16 skoldagar kvar för mig :O det är liksom inte snat ! tiden går så himla fort , varför ? iförsäg så säger alla att jorden går under på lördag så jag hinner väl inte äns på börja med min sommarlov . det ska bli så himmla kul iår . vi har bokat biljetter till thailand och tre dagar innan jag lämnar stockholm är jag tillbaka igen . om ni inte visste så ska jag åka på läger den 14 juli och är tillbaka igen den 29 juli . dom dagarna jag är borta så kommer jag att inte kunna uppdatera något om jag nu inte får låna en laptop av någon där ;D men jag kommer att göra ett inlägg lite senare idag då där det står vad jag kommer att skriva om mina planer under sommarlovet .

här kommer ett par bilder på mina kläder och dagens jag :

                
                      
                       

     | converse fr. stadium | leggings fr. bikbok | linne fr. JC | adidas tröja fr. centrala pataya |


mina två kompisar som jag har i skolan :(


bilderna förklarar allt <3


att vara mig själv är inte allt lätt ^^

folk brukar säga till mig tänk innan du säger någonting eller säg rätt sak i rätt tid . men hur ska jag kunna veta om vad jag ska säga vid just den tid punkten ?? juste ni kanske också borde tänkta innan ni säger någonting till mig .. för alla vet att jag är en osmart barn ( IG barn som sagt ^^ )  nej men varför ska vi snacka om dåliga saker här på bloggen när man har tusen tals bra saker att snacka om .... mitt mål för i år är att få upp statestiken lite iallafall . jag vet att jag har slarvat med bloggen jätte mycket men jag ska försöka att inte göra det något mer under i år . men ibland har jag verkligen fullt upp så det blir svår för lilla jag att skriva då . men jag ska göra så gott det bara går :) 

bilder står för hur jag känner mig nu , men jag tror att jags ka ut och promenera en treka så ses senare . ( bara till mat dagset , orkar inte mer hehe nej jag bara skojar men jag ska köpa honungsmelon till mig ) :D


rabecca black ... friday !

förlåt men jag är tvungen att säga det här , du suger , snälla sluta sjunga :) asso hon kan verkligen inte sjung ... jag vet att jag är lite efter med låtarna , men jag har lyssnat på låte in nästa många  månad nu sen den kom ut , men har inte tänkt att lägga upp den . fast nu slog det mig och jag är bara tvungen att säga sanningen :)

                                                Rabecca Black , friday ...

 

              


                 ha en bra torsdags kväll så länge så får vi se när jag skriver nästa gång :) ....... love u <3